divendres, 13 de novembre de 2009

WEBNOTICIARI NOVEMBRE 2009

Els/les alumnes del tercer grup dels tallers de cicle superior han escrit aquestes notícies sobre el que ha passat a prop nostre els darrers dies .

Gran Festa


El passat divendres 31 a l'escola Simeó Rabasa es va celebrar una gran festa de La Castanyada. I la castanyada es va celebrar de 15:00 a 17:00 de la tarda.A les 15:00 vam fer unes proves que els mestres van preparar.A les 16:00 vam estar menjant castanyes i jugant i cantant músiques que la Eli posava.

Marina 5è


Visita a la Pedrera!


El passat dijous 5 de Novembre els nens/es de 6è van anar a Barcelona per visitar La Pedrera.


Allà van ser atesos per una monitora que els acompanyaria en la visita. La monitora els hi va fer fer un recorregut per La Pedrera i els anava explicant com era i les seves curiositats en anglès.

Van visitar el “parking” per on entraven els cotxes i carros. Desprès van veure la quarta planta amb totes les seves habitacions, cuines,lavabos, etc. A continuació van pujar a l'àtic, que tenia forma de balena, i s'hi exposaven tot de coses com cadires o panys de la Pedrera. Finalment van pujar a la terrassa on hi vivien xemeneies en forma de fantasma i es podia veure gairebé tot Barcelona.

Quina gran visita!!!

Roger 6è


La nova pel·lícula


Han estrenat una pel·lícula de dibuixos animats que es diu "Up" ahir la tarda a las 16:00.Va d' un avi que vol anar a unes catarates i la seva casa surt volant amb molts globos i un nen estava amb ell .Al final van arribar però van sorgir problemes .Al final van tornar amb un avió. No us podem explicar més perquè sinó us entereu de tot. La peli és molt divertida.
Ivan 5è

Excursió al Montseny


Els nens i nenes de quart de l'escola Simeó Rabasa van anar d'excursió a la muntanya del Montseny el passat l8 de Novembre del 2009 . Se'n van anar al matí i van tornar a la tarda a l'hora de sortir del cole . Quan estaven al Montseny van anar molt ben abrigats per poder caminar per allà sense pelar-se de fred .Les monitores els van explicar coses del paisatge i del poble de muntanya. TAmbé van fer un recorregut pel curs alt del riu Tordera .
Va ser un dia molt divertit .
Albert 6è

Arriba el nadal

Arriba el nadal i totes les escoles el celebraran cantant nadales per les famílies ,nens i nenes. L'escola Simeó Rabasa el celebrarà a l 'envelat per la tarda a les 3 en punt .Els nens i nenes estaran cantant . Apart dels nens també cantaran els pares i professors .Aquest concert estarà dirigit per l' Eli ,la professora de música .

Doncs recordeu el Dilluns 21 de Desembre per la tarda a les 3 em punt a l'envelat l'escola Simeó Rabasa celebrarà el nadal

Esperen que us agradi!!!

Maria 5è


L'enfermetat de la grip


  • Grip a l'escola Simeó Rabasa de Martorelles


Fa poc temps ens vem adonar que faltan molts alumnes de l'escola Simeó Rabasa per la malaltia de la grip. Per culpa d'aquesta grip, a la classe de sisè, que són 10 alumnes, han faltat 3 persones, és a dir, que no es pot fer classe en un lloc on hi ha 7 alumnes, però tot i així han fet classe. A les altres classes també han faltat 3 o 4 persones. Aquests problemes han començat a passar ara al Novembre i no en podem imaginar que passarà al 2010.


Daniel Salas

PETIT HORT A L'ESCOLA


Els alumnes de cicle Mitjà han fet un taller,hi han fet un petit hort darrere de l'escola Ceip Simeó Rabasa. Ho han pogut fer amb l' ajuda dels avis de la Selena i l' Oriol. Aquest taller el fan tots els dimarts del curs els nens i nenes de 3r i 4t .

Marc 5è